Bitcoin (BTC) breekt door de $8.800, ethereum classic (ETC) stormt de top 10 binnen » Crypto Insiders


Na een aantal dagen van consolidatie op de cryptomarkt is er vanochtend weer wat actie! Zo is bitcoin (BTC) boven de $8.800 uitgebroken en hebben we een nieuwe binnenkomer in de top 10 cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie.

De top 5 kleurt vandaag groen met opnieuw een aantal grote stijgers. Ethereum (ETH) kon 4,9% in waarde stijgen en is nu $169,45 waard volgens CoinMarketCap. Ripple’s XRP (XRP) blijft enigszins achter maar kon alsnog 3,1% stijgen en is nu $0,2335 waard. Daarachter zien we dat de strijd om plek 4 tussen bitcoin cash (BCH) en rivaal bitcoin SV (BSV) voort duurt.

Bitcoin cash kon 7% in waarde stijgen en is nu $342,7. Bitoin SV steeg met 8,1% iets harder en is nu $314,80 waard. De verwachting was dat BSV hard onderuit zou gaan nadat het vorige week met meer dan 100% in waarde kon stijgen. Deze stijging zou voornamelijk voortgekomen zijn uit het nieuws dat Craig Wright de keys tot 1,1 miljoen BTC in handen zou hebben. Dit bleek later niet te kloppen.

Op plek 10 is daarnaast een nieuwe binnenkomer te vinden; ethereum classis (ETC). ETC kon maar liefst 32,7% in waarde stijgen en is nu $10,1 waard. Het stoot met deze stijging TRON (TRX) van de…Lees verder op:
https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/bitcoin/bitcoin-btc-breekt-door-de-8-800-ethereum-classic-etc-stormt-de-top-10-binnen/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen