Bitcoin (BTC) all-time high (ATH) niet ver weg, alt-seizoen zal volgen » Crypto Insiders


Thomas Lee, bekend bitcoin (BTC) bull en medeoprichter van Fundstrat Global, gelooft dat er binnenkort een nieuw hoogtepunt voor bitcoin in zit en dat de altcoins zullen volgen. Dat zegt hij tijdens een interview met CNBC’s Fast Money op 12 september.

De koers van bitcoin (BTC) is met meer dan 20% gedaald de afgelopen twee maanden sinds het hoogtepunt in juni. Tom Lee wordt tijdens het interview gevraagd wat hij denkt dat nodig is om de koers van bitcoin weer omhoog te drijven.

Lee zegt dat er meerdere factoren zijn die zullen leiden tot “wind in de rug” van bitcoin. Hij meldt dat Bakkt, het handelsplatform voor fysieke bitcoin futures dat binnenkort lanceert, alsmede Libra, het stablecoin-project van Facebook, ervoor zullen zorgen dat meer institutionele beleggers de markt instappen.

Lee voegt daaraan toe dat hij denkt dat de BTC-koers vast is gelopen afgelopen zomer omdat de aandelenmarkt dat ook deed. Hij zegt dat de volgende grote katalysator…Lees verder op:
https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/bitcoin/tom-lee-bitcoin-btc-all-time-high-ath-niet-ver-weg-alt-seizoen-zal-volgen/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen