Bitcoin-bedrijf Unchained Capital moet snijden in het personeelsbestand


Unchained Capital, een bedrijf dat onder andere leningen op basis van Bitcoin faciliteert, moet vanwege de slechte markt 15 procent van zijn personeel laten gaan. Verder zijn grote namen als Parker Lewis (business development) en Will Cole (Chief Product Officer) naar andere posities in het bedrijf geschoven.

Geen exposure op FTX

In een blogpost waarin mede-oprichter en CEO Joe Kelly schrijft over de beslissing om het personeel te laten gaan, laat hij ook weten dat Unchained Capital geen exposure op FTX heeft. Als gevolg van de problemen bij FTX ziet Unchained Capital wel een grote toename in het aantal mensen die zich op hun platform aanmelden. Het is bij het bedrijf namelijk ook mogelijk om een multi-signature kluis te maken.

Dit is een manier om je Bitcoin op te slaan waarbij drie private keys aan elkaar gekoppeld worden. Om de Bitcoin in beweging te brengen zijn minimaal twee van de drie handtekeningen nodig. Unchained Capital houdt één van de sleutels in beheer, waardoor je er in principe maar één nodig hebt om je fondsen in beweging te brengen.

Wat is hier het voordeel van?

Het voordeel van een multi-signature wallet is dat je in principe één sleutel…Lees verder op:
http://www.bing.com/news/apiclick.aspx?ref=FexRss&aid=&tid=637a8f73f8c74156bd5eea01f0b1a46a&url=https%3A%2F%2Fnewsbit.nl%2Fbitcoin-bedrijf-unchained-capital-moet-snijden-in-het-personeelsbestand%2F&c=14163570961675863788&mkt=nl-nl

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen