Bitcoin analyse: vliegende start zorgt voor 41.000 dollar – BTC Direct


Bitcoin houdt het tempo er redelijk in deze week. Na de vliegende start kwam de prijs gisteren zelfs even boven de 41.000 dollar (33.821 euro). Momenteel lijkt het erop dat bitcoin wel boven de 40.000 dollar (32.996 euro) blijft, dus we durven weer wat hoop te krijgen. Laten we even kijken hoe de vlag erbij hangt.

Weinig volume, toch stijging

In de weekgrafiek hieronder, in dollar en voor elke week een kaars, is te zien dat de stijging van vorige week voorzichtig doorzet. In het onderste deel zie je het volume, met de oranje lijn als gemiddelde volume over de laatste 20 dagen. Het valt op dat het volume de laatste vier weken redelijk laag is.

Het lijkt erop als de markt nog overtuigd moet worden dat het ook echt omhoog blijft gaan. Hierin schuilt ook gelijk het gevaar. Wanneer er niet genoeg kopers zijn en iedereen een afwachtende houding aanneemt, dan kan de emotie weer omslaan en beginnen de ‘zwakkere handen’ weer te verkopen.

Toch is het een mooie start van een mogelijke nieuwe stijging van de bitcoin koers. Op weekniveau ziet het er goed uit en de volgende uitdagingen zijn de EMA21 en het prijsniveau van 45.000 dollar (37.120 euro). EMA staat voor…Lees verder op:
https://nieuws.btcdirect.eu/ta-vliegen/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen