Bitcoin analyse: Er wordt niet onrealistisch veel verkocht, maar ook geen sprake van FOMO – BTC Direct


Na 10 vette dagen, volgen nu de magere dagen. Bitcoin steeg binnen anderhalve week ontzettend hard, maar die trend lijkt voor nu even te keren. De afgelopen drie dagen waren rood in plaats van het geliefde groen. In de analyse van vandaag kijken we naar de RSI en plakken we de getallenreeks van Fibonacci op bitcoin. Daarnaast laat de trend zien dat de koers nog moet groeien wil bitcoin op lange termijn een stijging zien.

Lange termijn loopt uit op werkelijkheid

De lange termijntrend van bitcoin kunnen we laten zien door te kijken naar het bewogen gemiddelde van de afgelopen 200 kaarsen. In de grafiek hieronder staat elke kaars voor één dag. Die blauwe lijn boven de koers is dus het gemiddelde van de afgelopen 200 dagen, dit wordt ook wel de 200MA genoemd. De bitcoin koers had eigenlijk moeten breken met 42.000 dollar om ook maar in de buurt te kunnen komen van de 200MA. Dat geeft dat oranje blok weer, de ruimte die vanaf 42 duizend nog moet overbruggen om bij de 200MA te komen.

Mooie zone voor RSI

In de paarse band onderin de grafiek zie je de RSI. Deze bevestigt eigenlijk de ommekeer van de trend van de prijs van bitcoin. Even sloeg deze indicator uit naar…Lees verder op:
https://nieuws.btcdirect.eu/no-fomo/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen