Bitcoin analyse: eind november bodem, dan stijging van 70 procent – BTC Direct


We naderen het einde van de maand en dat betekent vaak vuurwerk op de markt. Waarschijnlijk betekent het niet Plan-B-voorspelt-98000-dollar vuurwerk, maar het zou fijn zijn als we op z’n minst een rotje horen knallen.

Toch blijft het crypto en blijft alles mogelijk. Daarbij wordt het sentiment steeds positiever, wat alleen nog niet direct vertaald wordt in de bitcoin koers. Tijd om de grafieken in te duiken, want wat valt ons op? Waar slaat dat positieve sentiment op als de prijs niet eens stijgt?

Beweging in kanaal

In de grafiek hieronder staat elke kaars voor een week. Sinds juli vormt zich een parallel kanaal, waar lering uit te trekken valt.

Op de grafiek zijn drie punten belangrijk, namelijk bij het aanraken van de onderkant van het kanaal. We zijn nu bij punt 3, maar de onderkant is nog net niet geraakt. Dat zou eventueel deze week nog kunnen gebeuren en dat zou een cruciaal moment zijn voor de prijs.

Aan de pijlen bij punt 1 en 2 zie je namelijk de eerdere aanrakingen van de koers met de onderkant van dit patroon. De eerste keer dat dit gebeurde zagen we over een periode van 50 dagen een prijsstijging van 77%.

Bij de tweede ontmoeting met de onderkant…Lees verder op:
https://nieuws.btcdirect.eu/bitcoin-koersanalyse/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen