Bijgewerkte Windows Binary van de ccMiner 1.5.75-git Vork door SP voor Maxwell

Score+12858

Een nieuwe update in de vorm van een Windows binary samengesteld uit de laatste Git broncode van de ccMiner 1.5.75-git SP-MOD vork door SP geoptimaliseerd voor de nieuwste Maxwell-gebaseerde videokaarten (bron).

De nieuwe release 75 markeert een significante verandering als het project wordt nu gemigreerd naar CUDA 7.5 en is samengesteld met het als gevolg van de eerste release langzamer hashrates voor sommige algoritmes dan de laatste CUDA 6.5 versie 74. Quark en Lyra2v2 zou aanvankelijk vrij hebben veel hetzelfde hashrate terwijl Qubit, X11 en X13 bijvoorbeeld moet iets langzamer. De meest opvallende afname van de prestaties is met NeoScrypt, dus als je de mijnbouw NeoScrypt crypto munten moet je niet in een haast om over te schakelen naar de 75 release, al zijn we het meest waarschijnlijk binnenkort gaan om het te zien inhalen, dus vergeet niet om ondersteuning SP met een donatie.

Let wel dat de SP-MOD fork van ccMiner is voor Nvidia Maxwell GPU’s zoals de reeds beschikbare GTX 750, 750 Ti evenals de nieuwere GTX 960, GTX 970, GTX 980 en GTX 980 Ti en GTX Titan X. De Windows binaire vrijlating we hier ter beschikking gesteld is met ondersteuning voor 5.0 en Compute Compute 5,2 GPU’s, of met andere woorden alleen voor Maxwell-gebaseerde Nvidia videokaarten gecompileerd met CUDA 7.5 en VS2013.

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen