Belangrijke statistiek wijst op spoedig herstel van Bitcoin prijs


Bitcoin is zojuist opnieuw een belangrijke prijszone binnengegaan. Wat meestal het einde van de ‘bear-fase’ betekent, zo bevestigen gegevens. De Dynamic range (NVT) keert namelijk terug naar niveaus die slechts twee keer in twee jaar tijd werden gezien, namelijk tijdens de corona crash in maart 2020 en vorig jaar toen de Chinese mining sector stil werd gelegd.

In een tweet op 24 januari liet Charles Edwards, oprichter van crypto-investeringsfirma Capriole, de ‘network value to transaction’ zien omdat deze een zeldzaam “oversold” -signaal afgeeft.


De NVT statistiek wijst op een spoedig herstel

De Bitcoin prijs blijft maar crashen. Ook vandaag weer. De BTC koers is nu niet ver weg van de psychologische $30.000 grens. Als deze doorbroken wordt kan het wel eens heel pijnlijk worden voor crypto investeerders.

BTC 1W grafiek – Bron: Tradingview

Het is trouwens niet alleen de cryptomarkt die grote verliezen lijdt. Ook de aandelenmarkt kleurt vandaag donkerrood. Zo is de AEX index vandaag al bijna 3% gedaald en ook de NASDAQ lijkt klaar voor een enorm verlies vandaag.

Toch zijn er voor on-chain analisten genoeg redenen om aan te nemen dat de…Lees verder op:
http://www.bing.com/news/apiclick.aspx?ref=FexRss&aid=&tid=EA34C3DA1E66491396D42B9436D3A829&url=https%3A%2F%2Fnewsbit.nl%2Fbelangrijke-statistiek-wijst-op-spoedig-herstel-van-bitcoin-prijs%2F&c=4837899944578162893&mkt=nl-nl

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen