AW Poll: Bitcoin en andere crypto op je telefoon, is het wat voor jou?


Deze week duikt Androidworld in een heel specifiek onderwerp: cryptovaluta. Bitcoin en andere digitale munten slagen erin om een steeds meer mensen aan te trekken, en wie zich er maar al te graag in verdiept kan zijn of haar portefeuille makkelijk op een smartphone beheren. Maar is het ook wat voor jou?

Crypto op je smartphone

Een week lang lees je op Androidworld alles over digitale munten als Bitcoin en Ethereum, maar vooral hoe je ze op een telefoon kan beheren. Je telefoon heb je namelijk altijd op zak en het is dan ook het beste hulmiddel om snel cryptomunten te kopen of verkopen. Dat kan via een eigen wallet, maar je kan ook cryptomunten aankopen via een exchange. Wat het verschil is tussen beide manieren, lees je hier.

Uiteraard is cryptomunten bezitten slechts een deel van de rol die je smartphone kan spelen. Natuurlijk wil je ook op de hoogte blijven over het laatste nieuws dat met crypto te maken heeft. Wanneer vindt de halvering plaats van Bitcoin of komt de nieuwe Ethereum-standaard uit? Je kan het lezen in gespecialiseerde nieuws-apps. Er zijn ook genoeg apps die je een melding versturen bij prijsschommelingen of andere nuttige…Lees verder op:
http://www.bing.com/news/apiclick.aspx?ref=FexRss&aid=&tid=0D06084367564ED99A65321841D86685&url=https%3A%2F%2Fandroidworld.nl%2Fnieuws%2Faw-poll-bitcoin-en-andere-crypto-op-je-telefoon-is-het-wat-voor-jou&c=2538806599842482778&mkt=nl-nl

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen