Asics minen

Score+2458

Mining met ASIC is zeer vergelijkbaar met de mijnbouw met GPU’s, met een paar uitzonderingen. Het volgt dezelfde cursus als GPU mijnbouw. Volg de stappen op de pagina “Hoe Bitcoins te ontginnen” om uw persoonlijke portemonnee en uw account met een mijnbouw Pool van uw keuze. Het verschil is dat je verschillende mining software zal moeten gebruiken met ASICS, want GUI miner support geen ASIC. Het programma dat ik aanbeveel heet BFG Miner en kan worden gedownload via de BFG miner download page. Scroll naar beneden tot u de meest recente release heeft gevonden en dit overeenkomt met het besturingssysteem dat u gebruikt. Wellicht moet u de muis over de statusbalk houden om de volledige bestandsnaam te zien. Download het bestand en pak het uit naar een map op uw harde schijf, en open de map in je file explorer. Na het verbinden van ASIC op uw machine en hiermee akkoord gaat, open dan de bfgminer toepassing.

Zodra het programma is gestart, wordt er gevraagd om de URL van uw Pool. In mijn geval gebruik ik stratum.Bitcoin.cz: 3333 voor Slush’s Pool, maar deze hebben de neiging om te veranderen van tijd tot tijd, als er geen verbinding is. Bekijk dan de instructies van de pool voor het bijgewerkte adres. Vervolgens wordt er gevraagd om de gebruikersnaam en het wachtwoord. Vergeet niet dat in dit gebied ook wordt gevraagd om uw naam werker ook. Ik noem mijn werknemers met een nummer, dus mijn gebruikersnaam is geformatteerd als USERNAME.1 met een punt scheiden we de gebruikersnaam en de werknemer ID. Daarna wordt er gevraagd om uw wachtwoord. Iedere werknemer heeft zijn eigen wachtwoord, mocht je dus gebruik maken van Slush’s Pool, wordt het weergegeven naast uw naam werknemer wanneer u inlogt op uw account.

Zodra u ingelogd bent, zal het programma mijnbouw beginnen met alle beschikbare apparaten, zoals GPU’s. Ik kies persoonlijk kies er niet voor om te minen met GPU’s, dus ik koos ervoor om dit te deactiveren. Om dit te doen, klikt u op de “M” op uw toetsenbord en gebruik de pijltjestoetsen voor het apparaat dat u wilt wijzigen en klik op de toets “D” om alle apparaten te selecteren waarmee je niet wil minen te deactiveren. Vervolgens druk op de toets “Enter” om terug te keren naar het hoofdscherm.

Het eindresultaat moet er ongeveer zo uitzien:

Zoals je kunt zien, ben ik aan het minen met Vlinder Labs Little Single SC, dat levert meer dan 30 GH / s. In de nabije toekomst zal ik nog een Little Single en een Single SC hierbij toevoegen.

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen