Analyse: Bitcoin voor de eerste keer 7 weken in het rood – BTC Direct

Score0


Bitcoin heeft vannacht geschiedenis geschreven. Het is voor de eerste keer gebeurd dat de munt 7 weken achter elkaar een rode candle neerzet. Er bestaat daarom geen twijfel dat we in een bearmarkt zitten, maar komen we er snel weer uit?

Record

Bitcoin heeft 7 weken rood gekleurd. Een triest gezicht, maar dit hoeft niet per se slecht te zijn voor de toekomst. De koers zit nog steeds rond een support waarvan het omhoog kan schieten, maar we moeten wel oppassen. Laten we naar de grafiek kijken.

Zoals je kan zien staat bitcoin hier al 7 weken achter elkaar rood, en daar komt een achtste bij als bitcoin nu geen gas bij gaat geven. De week is net begonnen en de koers zit al bijna 4% lager dan gisteren. Toch zijn er twee lichtpuntjes: de huidige support en de candle close.

Kopers rond deze prijs

De koers van bitcoin zit hier rond dezelfde support als het dal van vorig jaar. Dat betekent dat er vorig jaar rond deze prijsklasse genoeg kopers waren om de prijs naar 69.000 dollar te drukken. Het is logisch om te denken dat dit nu weer gaat gebeuren, maar dat hoeft niet.

Het is ook mooi om te zien dat de candle in ieder geval niet onder het vorige…Lees verder op:
http://www.bing.com/news/apiclick.aspx?ref=FexRss&aid=&tid=36FF66D6F21049298F9CF20D493E5712&url=https%3A%2F%2Fnieuws.btcdirect.eu%2Fanalyse-bitcoin-voor-de-eerste-keer-7-weken-in-het-rood%2F&c=17706378953738801131&mkt=nl-nl

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen