Analyse: Bitcoin niet zo hard gedaald in vergelijking met voorgaande bearcycles – BTC Direct


Gisteren liet bitcoin een mooie opwaartse beweging verder naar boven zien. Dit kwam voornamelijk doordat de inflatiecijfers van de Verenigde Staten gisteren bekend werden gemaakt, en deze cijfers zeer positief bleken. De inflatie is namelijk met 0,6% gedaald ten opzichte van juni. 

Goede rally

Positief voor de aandelenmarkt, maar ook zeker voor de cryptomarkt. Bitcoin liet een mooie rally van zo’n 4% zien en ook vandaag staat bitcoin weer in het groen. De meeste investeerders worden van zulke cijfers echter niet wakker. Stijgingen en dalingen van deze grootte zijn aan de orde van de dag bij een markt als die van bitcoin. Toch is deze stijging zeker goed nieuws, omdat hiermee een bearish patroon op de grafiek geïnvalideerd is, en er nieuwe kansen liggen voor een poging om een aanzienlijke weerstand te doorbreken.

Over dit alles ga ik het hebben in de analyse van vandaag. Daarnaast vergelijk ik de huidige bearcycle met eerdere cycles en analyseer welke conclusie we hieraan kunnen verbinden met betrekking tot eventuele bodemvorming. 

Weerstanden

Nu eerst de 4-uurs grafiek. Zoals je ziet beweegt de koers momenteel in de rode box. Deze box heeft…Lees verder op:
http://www.bing.com/news/apiclick.aspx?ref=FexRss&aid=&tid=9B0439B0999B4F118177B2D21A33098D&url=https%3A%2F%2Fnieuws.btcdirect.eu%2Fanalyse-bitcoin-niet-zo-hard-gedaald-in-vergelijking-met-voorgaande-bearcycles%2F&c=14713943873918209920&mkt=nl-nl

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen