Amerikaanse rechtbank stopt Bitcoin mining operatie butterfly labs

Score+19441

Het persbureau Reuters heeft zojuist gemeld dat een Amerikaanse rechtbank heeft stilgelegd Butterfly Labs, een Missouri bedrijf, dat de Federal Trade Commission (FTC) beweert voor bedrieglijk marketing Bitcoin mining hardware.

“De klacht van de FTC tegen Vlinder en haar onderneming beweert dat het bedrijf gebracht consumenten duizenden dollars voor de Bitcoin computers, genaamd BitForce, maar dan niet in geslaagd om de computers te voorzien, totdat ze bijna achterhaald, of in veel gevallen niet voorzien van de computers op alle. ‘

“Butterfly verkocht zijn computers vanaf $ 149 tot $ 29.899 op basis van vermeende rekenkracht van de machines. De FTC zegt dat er meer dan 20.000 consumenten niet had ontvangen van de computers die zij koopt met ingang van september 2013 ”

Op het moment van schrijven van deze website de Butterfly Labs ‘is nog steeds online en er is niets officieel uit het bedrijf als een reactie op de uitspraak van de rechtbank. We kunnen niet zeggen dat we verrast van deze ontwikkeling als Butterfly Labs als een van de eerste makers van Bitcoin ASIC mijnwerkers waarschijnlijk nog niet klaar was voor de overweldigende vraag van de gebruiker en een voor maanden en jaren dat ze letterlijk niet in geslaagd om een ??greep van wat was gt er met de Bitcoin markt en bleef pre-orders hardware dat zij blijkbaar niet kan leveren nemen. We zullen zien of andere crypto momenteel mijnbouw hardware bedrijven hetzelfde lot zou ondergaan.

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen