Ajax en Feyenoord verkennen allebei cryptomarkt en strikken dezelfde partner


Cryptocurrencybedrijf Knaken heeft een opmerkelijke dubbelslag geslagen. Zowel Ajax als Feyenoord heeft dinsdag een samenwerkingsverband aangekondigd.

Knaken is vanaf heden de ‘Official Crypto Partner’ van Feyenoord, terwijl Ajax spreekt van een officieel partnerschap op cryptogebied. Beide clubs willen door de overeenkomst de wereld van cryptovaluta onder de aandacht van hun achterban te brengen. ‘Met de hulp van de marketingkracht van Feyenoord hebben we de ambitie om Knaken in een paar jaar tijd uit te laten groeien tot één van de toppartners van de club’, laat Feyenoord-directeur Joris van Dijk weten.

‘Bij het sluiten van een partnership met Knaken was het voor ons een belangrijke voorwaarde dat aan nieuwe gebruikers goed wordt uitgelegd waarom (en waarom niet), hoe en waar je op een veilige, verantwoorde en eenvoudige manier in de markt van cryptocurrency actief kunt zijn’, voegt Ajax-collega Menno Geelen hieraan toe. ‘De markt van cryptocurrencies is in volle ontwikkeling en een groeiende groep gebruikers is actief in deze markt. Naast veel groei is er ook veel onduidelijkheid.’ Ajax wil dus een bijdrage leveren om die onduidelijkheid weg te nemen.

Ajax en…Lees verder op:
https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/984621/ajax-en-feyenoord-verkennen-allebei-cryptomarkt-en-strikken-dezelfde-partner.html

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen