70 miljoen mensen kunnen nu bitcoin, ethereum, litecoin en bitcoin cash kopen via PayPal’s Venmo » Crypto Insiders


Venmo, de mobiele peer-to-peer (P2P) betaalapp van PayPal, heeft zijn handelsdienst voor cryptocurrencies gelanceerd. Dat kondigt het bedrijf op 20 april aan middels een persbericht.

Het wordt in de komende weken mogelijk voor de meer dan 70 miljoen gebruikers van Venmo om crypto te kopen, verkopen en te bewaren in de betaalapp. Vier verschillende crypto worden in eerste instantie ondersteund: bitcoin (BTC), ethereum (ETH), litecoin (LTC) en bitcoin cash (BCH).

Venmo is een sociale betaalapp bedoeld voor vrienden en familie om rekeningen te splitsen en gezamenlijk te betalen. De app zal ook instructies en video’s bevatten om mensen die nieuw zijn met crypto op weg te helpen. Venmo is vooralsnog alleen beschikbaar in de Verenigde Staten.

“Crypto op Venmo is een nieuwe manier voor de Venmo-gemeenschap om de wereld van crypto te verkennen, binnen de Venmo-omgeving die ze vertrouwen en waarop ze vertrouwen als een belangrijk onderdeel van hun dagelijkse financiële leven.

Crypto op Venmo helpt onze gemeenschap om cryptocurrencies te leren en te verkennen op een vertrouwd platform en rechtstreeks in de app die ze kennen en waarderen. Ons doel is om onze klanten een gemakkelijk…Lees verder op:
http://www.bing.com/news/apiclick.aspx?ref=FexRss&aid=&tid=F46BD52CB4E145F49059F9D029C0572F&url=https%3A%2F%2Fwww.crypto-insiders.nl%2Fnieuws%2Fbitcoin%2F70-miljoen-mensen-kunnen-nu-bitcoin-ethereum-litecoin-en-bitcoin-cash-kopen-via-paypals-venmo%2F&c=10011883803218601572&mkt=nl-nl

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen