5 tips om de ‘crypto winter’ te overleven


Het gaat niet erg goed met de crypto markt. De koersen van de meeste cryptocurrencies staan diep onder water en het sentiment is slecht. Dat wil echter niet zeggen dat er geen kansen liggen vandaag de dag. Sterker nog, juist in een bearmarkt, of door sommigen ‘crypto winter’ genoemd, bestaat de kans om veel winst te boeken.

In deze video geef ik 5 tips om deze crypto winter heelhuids door te komen. Sterker nog, misschien weet je op deze manier zelfs wel om te profiteren van de crypto winter. Dit een nog veel meer in deze nieuwe video.

Join de Cryptonite Familie!

Corné Marchand is sinds de bull run van 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Sinds januari 2021 is hij een eigen online platform gestart waarmee hij inmiddels al meer dan 2.500 mensen heeft geholpen om winstgevend te leren investeren en traden in crypto.

Wat onderscheidend is aan de methodes van Corné, is dat alles in jip-en-janneketaal wordt uitgelegd. Zo is het gemakkelijk voor iedereen te begrijpen, wat Corné ook terug ziet bij zijn leden. Mannen en vrouwen, van jong tot oud, zijn aan de slag gegaan met de Cryptonite methodes en traden nu winstgevend.

Corné zijn slogan: ‘’kom…Lees verder op:
https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/bitcoin/5-tips-om-de-crypto-winter-te-overleven/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen