40% van mensen overweegt crypto als bitcoin (BTC) volgend jaar te gebruiken, meldt Mastercard » Crypto Insiders


Een nieuw onderzoek van het grote betaalbedrijf Mastercard, gepubliceerd op 4 mei, toont aan dat de belangstelling naar cryptocurrencies en de adoptie van elektronische betaalmiddelen blijft toenemen.

Mastercard hield een enquête onder 15.569 deelnemers uit 18 verschillende landen. Het betaalbedrijf concludeert in het rapport, genaamd “Mastercard New Payments Index: Consumer Appetite for Digital Payments Takes Off,” de volgende bevindingen:

Contactloos betalen

Mastercard meldt dat het bestedingspatroon van consumenten in 2020 door de coronapandemie is veranderd. Door de pandemie meldt maar liefst 93% van de ondervraagden dat zij overwegen om een nieuwe betaalmethode als crypto, biometrie of QR-code te gebruiken.

63% van de respondenten geeft toe dat zij onder normale omstandigheden geen nieuw betaalmiddel zouden proberen, maar dat de pandemie hen ertoe aanzet. Dat gaat gepaard met een nieuwe verwachting dat bedrijven en winkels ook alternatieve betaalmethodes aanbieden. Meer dan de helft van de respondenten zegt dat ze in de toekomst bedrijven zullen mijden die geen enkele vorm van elektronische betalingen accepteren.

De coronapandemie zag het gebruik van contactloze…Lees verder op:
https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/bitcoin/40-van-mensen-overweegt-crypto-als-bitcoin-btc-volgend-jaar-te-gebruiken-meldt-mastercard/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen