Bitcoin-Wiki.nl: Bitcoin verkrijgen

Bitcoin Wiki
Share

Bitcoin verkrijgen


Er zijn verschillende manieren om aan bitcoins te komen. Je kunt bitcoins kopen of als betaalmiddel accepteren maar de meest winstgevende manier is natuurlijk het ‘minen’, zelf virtueel delven naar bitcoins. Heel simpel samengevat krijg je bij het minen een vergoeding in bitcoins voor het beschikbaar stellen van je computer. Hoe geavanceerder je computer, hoe hoger de opbrengst kan worden. Hierdoor is het minen met name lucratief als je beschikking hebt over goede hardware.

Zelf thuis minen met je eigen hardware
Voor het minen naar bitcoins kun je gebruik maken van je eigen hardware thuis. De opbrengsten hiervan zullen vaak echter relatief laag zijn, door de populariteit van het minen zijn er namelijk veel alternatieve manieren die vele malen meer rendement opleveren. Alleen en thuis minen neemt hierdoor sterk af in populariteit maar is desondanks vaak wel de gemakkelijkste manier om in te stappen en kennis te maken met de wereld van bitcoins. Voor wie klaar is voor de volgende stap is cloudmining een aantrekkelijke optie.

Cloudmining, effectiever minen tegen vaste kosten
Bij cloudmining maak je gebruik van hardware dat door derden beschikbaar gesteld wordt hiervoor. In datacenters staat hiervoor specialistische hardware, geconfigureerd voor het optimaal minen. Het grote voordeel hiervan is dat je niet langer afhankelijk bent van je eigen hardware en software die ook onderhoud vergt. De kosten en inspanning voor het updaten, uitbreiden en instellen komt namelijk voor rekening van de beheerder van het datacenter. Hierdoor zijn de kosten ook transparant en inzichtelijk waardoor je dus niet meer geconfronteerd kan worden met hoge energierekeningen of onverwachte uitgaven voor nieuwe hardware.


Als u vindt deze informatie nuttig, aarzel dan niet om te doneren:
Bitcoin address: 199qweKqSzryPJsVi5n3iazuM8nLDFXBvo
Dogecoin adres: D5cFbKHSJwmL3V7TVM84dL2EAf35SAV7Di
Litecoin adres: LcXzbhN88EUAc44b8YYt5gD6Q3PPf2buxQ

of doneer direct:
Comment with your Facebook account