Bitcoin-Wiki.nl: Veelgestelde vragen over cloudmining

Bitcoin Wiki
Delen

Veelgestelde vragen over cloudminingWat is cloudmining?
Cloudmining is een vorm van minen waarbij je gebruik maakt van ‘the cloud’. Tegen een vergoeding maak je gebruik van onze hardware. Hierdoor heb je dus geen omkijken naar onderhoud, updates of energierekeningen.

Waarom cloudminen?
Door het toenemend aantal mensen dat naar bitcoins aan het minen is wordt het steeds minder gemakkelijk om als particulier te minen. De kosten van de hardware die je hiervoor nodig hebt en de energiekosten spelen hier ook een rol in. Bij cloudmining kun je zorgeloos minen met de allernieuwste hardware.

Hoe snel wordt ik uitbetaald?
Wij berekenen dagelijks om 00:00 uur (lokale tijd) de uitbetalingen. De uitbetalingen van de gehele dag ervoor kunnen dan berekend en vervolgens uitbetaald.

Hoe vaak wordt er uitbetaald?
Wij betalen dagelijks uit. Vanaf 00:00 uur wordt het exacte bedrag berekend en op je account bijgeschreven.

Kan ik mijn rekeningnummer achteraf nog wijzigen?
Je kunt zelf 24 uur per dag het rekeningnummer wijzigen door in te loggen op je eigen account. De wijzigingen zijn direct van kracht. Aan deze wijziging zitten geen kosten verbonden.

Hoe snel kan ik beginnen met minen?
Zodra de betaling door ons ontvangen is zal je account beschikbaar zijn en kun je direct beginnen met minen.

Is cloudmining legaal?
Cloudmining is geheel legaal en mag zonder verdere regels of vergunningen.

Wat is de minimumleeftijd om te mogen deelnemen?
Er is geen minimumleeftijd verbonden aan minen of cloudmining van bitcoins.

Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens wijzigen?
Je kunt alle informatie zelf inzien en aanpassen via je eigen account. Hiervoor dien je in te loggen met je eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Wijzigingen worden hier meteen doorgevoerd, hiervoor hoef je geen extra kosten te betalen.

Betaal ik extra voor nieuwere hardware?
Onze hardware is van hoge kwaliteit en voldoet aan alle eisen om goed en snel te kunnen minen. Hierdoor zul je voorlopig dus nog uitstekend vooruit kunnen hiermee. Mocht er in de toekomst een update of uitbreiding nodig zijn van onze hardware dan is dit uiteraard voor onze rekening. Als klant betaal je alleen voor het gebruik van onze hardware, niet voor het onderhoud of vernieuwing.

Waar bevindt het datacenter zich?
Wij hebben meerdere locaties, zowel nationaal als internationaal. In verband met de veiligheid kunnen en mogen wij de exacte locatie helaas niet prijsgeven. Alle locaties zijn voorzien van snelle verbindingen waardoor we door het hele land snelle verbindingen kunnen leveren. Anders dan met bijvoorbeeld bepaalde internetverbindingen, waarbij de afstand tot de wijkcentrale van belang kan zijn, hoeft afstand bij cloudmining geen belemmering te zijn.

Is er een limiet in bandbreedte of een ander limiet waar ik rekening mee moet houden?
Je kunt bij ons onbeperkt gebruik maken van de diensten zonder enige beperking. Uiteraard is misbruik of oneigenlijk gebruik niet toegestaan maar zolang je de diensten gebruikt zoals ze bedoeld zijn gelden er geen beperkingen. Sterker nog, onze hardware is erop ingesteld om maximaal te kunnen presteren!

Welke belastingen worden er ingehouden?
Wij houden geen belastingen in op de uitbetalingen. Als miner ben je zelf verantwoordelijk voor een juiste fiscale afhandeling. Een financieel adviseur of belasting consultant kan je meer vertellen over de fiscale gevolgen van minen in jouw specifiek geval.

Is het niet voordeliger om zelf de hardware aan te schaffen?
Als je een zuivere berekening wil maken om te zien of je voordeliger uit bent zul je, naast de kosten voor de hardware, ook rekening moeten houden met de energiekosten, het beheer en uiteraard reparaties en upgrades. Hierdoor is het bijna onmogelijk om goedkoper uit te komen dan onze diensten.

Welke hardware wordt er door jullie gebruikt?
Onze hardware wordt regelmatig aangepast om optimaal te kunnen functioneren voor het minen. Wij maken geen gebruik van kant en klare standaard hardware maar configureren het systeem om het maximale te kunnen leveren voor jou als miner.

Zijn er extra kosten verbonden als ik wil deelnemen aan een miningpool?
Wij hanteren geen extra of verborgen kosten. Deelname aan een mining pool is dan ook zonder extra kosten mogelijk.

Kan ik hulp of ondersteuning krijgen?
Onze helpdesk staat elke dag opnieuw klaar voor je om al je vragen te beantwoorden. Zowel tijdens kantooruren als in de avond en het weekend kun je bij ons terecht met al je vragen, opmerkingen of suggesties. Wij proberen je vraag zo spoedig mogelijk te voorzien van een antwoord.


Als je deze informatie handig vindt, steun ons dan met een donatie:
Bitcoin adres: 199qweKqSzryPJsVi5n3iazuM8nLDFXBvo
Dogecoin adres: D5cFbKHSJwmL3V7TVM84dL2EAf35SAV7Di
Litecoin adres: LcXzbhN88EUAc44b8YYt5gD6Q3PPf2buxQof doneer direct:
Reageer met je Facebook account